Jump to content
Sign in to follow this  
Gandalf1

[FRIENDS] Cerere Unban Gandalf

Recommended Posts

Nickul vostru: Gandalf 
IP-ul:86.120.129.188
STEAMID-ul:
Motivul pentru care aţi primit ban: Mi s a facut poze cica 5 la numar dar in csstrike am gasit doar 3 poze, dupa mi s a cerut wg si am explicat ca nu pot face pentru ca am ban pe wg si nu pot sa l termin , am fost banat si mi a zis sa revin pe forum . 
Adminul care te-a banat: v1ol
Ora aproximativă: 16:10 
Dovezile tale (Print la consola): https://imgur.com/a/W5HGxqx 

Link-ul cu pozele  https://imgur.com/a/WY3u5Nm

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut! Ti-a explicat si EXTREME ca pozele trebuie sa fie 5, ca asa e plugin`ul, de aceea eu cred ca altul este motivul pt care nu le-ai dat pe toate.

Am incercat sa comunic si eu si EXTREME cu tine pe tema pozelor si wg`lui si ai inceput sa faci misto (asta ca o paranteza - nu asta e motivul banului).

Eu te-am invitat pe forum, ca un detinator sa-si exprime opinia cu privire la wg, daca trebuie sa-l faci, de ce nu ai putut sa-l faci, etc.

P.S. : vociferai incontinuu despre wall la buton si nu mai stiu ce aberatii, iar tu zici ca nu gasesti pozele si ne explici ca ai mai multi ani ca noi de laptop, decat avem noi de viata ...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Si va explic si cum a iesit poza verde curata : "cauta" pozele "pe care nu le gasesti" - 2 la numar, elocvente in situatia de fata -  iar in cea verde Tzesty a apucat sa-l omoare pe adversar (ultimul ramas) aflat in fata lui, pana sa se intoarca cu spatele  (alt tero nu mai era viu in acea runda)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Gandalf atunci cand un admin ii face ss trebuie sa fie 5 la nr nu 3,1,4 ....toate 5 ..asa cu ai gasit 3 trebuia sa gasesti 5...apoi scuza cand ti-a cerut wg ca ai ban a venit dupa faza cu pozele...putin credibil

Share this post


Link to post
Share on other sites

Da,trebuie sa fie 5 poze neaparat . Pai daca poze nu poti da, wg nu poti da ,sugereza-ne te rog, o metoda inedita prin care sa ne convingem ca joci curat . In ce priveste arogantele si mistourile, clar nu sunt deacord cu ele .Faptul ca ai cei mai multi ani de laptop din lume nu este relevant si nici interesant  si nu crede ca esti mai in varsta si mai matur ca restul de pe server ,ai fi surprins sa afli ca nu este un server cu admini de 16 ani. 

Contra unban.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Si crede-ma ca nu fac misto, cand iti zic ca ai gasit 3 poze, dar nu la rand, ci pe sarite :) 

Nu am laptop, dar joc sotronul pe bune, nu ti zic cu cine, ca sa nu ma faci batran :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

In regament la noi scrie foarte clar. Orice jucator are ban pe wargod are ban permanent pe servere . Nu este permis sa joci daca ai ban pe wargod . Contra unban !

Share this post


Link to post
Share on other sites

V1ol tata, nu am motiv pentru care sa nu fii dat pozele, probabil sa fie si de la cs problema sa nu apara toate pozele, am si eu ani in spate de adminat, am fost admin aproximativ pe cel mai smecher server, cand am intrat pe sv la voi am intrat dupa un alt pc ca nu eram acasa dar de obicei intru steam on 😉 nu mi permit asa mult sa cumpar steam si sa folosesc coduri pe el dar cum am spus nu eram acasa 😉 nu inteleg daca ai ban pe wg sa ai ban permanent, daca e sa joci cod gen wall iti reiese din poze, daca ai speed sau ai s ar vede la demo on ..nu stiu ce arogante sau mistorui a ti luat voi doar am spus ca äm mai mult ani de bhop decat ai tu de cs, nu stiu unde ar fii ironia sau aroganta dar ma rog :)  indiferent de decizie nu e problema sunt nnnn server de cs, dar daca asa considerati voi ca ädmini sa vedeti doar problema la mine, treaba voastra, bafta in continuare 😄 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Intra te rog deseara pe teamspeak3 pe canalul ts.fanmix.ro la sectiunea friends fanmix.Te asteptam.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Gandalf uite aici. Revinio cu toate cele 5 poze adminul in cauza a procedat corect. Si sincer cunosc destui oamenii care au avut admin si intra pe alte sv si joaca cu cod de amuzament sau plictiseala....pana nu pui cele 5 poze ai contra....aici nu ne tragem de sireturi pana la urma e vorba de cei 7 ani de acasa (legat de ce ai zis cu laptopul  si anii tai de exp)

Salut! Daca nu gasesti pozele in folderul de counter strike clasic, gen 😄 / Program Files / Counter Strike / cstrike, urmeaza pasii de mai jos: 

Intri în  Panoul de control  /  Aspect și personalizare  /  Opțiuni folder  /  Afișează fișiere și foldere ascunse  

In casuta urmatoare bifezi  show hidden files and drivers  . 

Dupa urmeaza calea:  😄 \ Users \ Your Name (numele care il ai la user cand deschizi calculatorul) \ AppData \ Local \ VirtualStore \ Program Files
La  Program Files  gasiti folderul  Counter-Strike / cstrike  si acolo trebuie sa gasiti si pozele.

2.  Mergi la  executabilul jocului  dai  click dreapta  ,  proprietati   compatibilitate  si bifeaza  disable display scaling 
 
3. Intra pe imgur.com si uploadeaza pozele, copiaza linkul si trimite in chat cu comanda say si ctrl + v linkul!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Trecem peste astea Viduka,banuiesc ca stie despre ce este vorba, asteptam omul pe ts3 daca bine-voieste.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...