Jump to content
Sign in to follow this  
cata_vasiliu1998@yahoo.com

[FRIENDS] Reclamatie Rezolvata

Recommended Posts

Nume reclamant:penty
Nume reclamat:dracul sau nu stiu cum il chema 
Data / ora:07.05.2021
Motivul reclamatiei:ban degeaba
Dovezi (ss, record audio, etc.): 
Alte detalii: Mi s-a cerut wd, am dat si m-a mutat cineva la joc si dupa 10 min iar mai ia asta dracul sau cum lo chema pe el si imi spune ca cs-ul meu nu e bun. Faceti fratilor poze, uiativa pe jucatori ca se vede cine foloseste cod. Nu imi place comoditatea adminilor nici nu se chinuie sa verifice pe cineva daca li se pare ceva ban  si gata. Nu vreau unban, ma pis pe sv vostru, am intrat pe el din inatmplare, nu joc asa de des, daca aveam ceva hack nici nu va dadeam wd ieseam direct. Vreau doar sa zic ca admini sunt varza, daca ii iei pe iei gata ai cod sau ceva

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pișă-te unde dorești, dar iți recomand o carte de gramatică ,ai făcut praf limba română. Sunt sigur că banul a avut totuși un motiv . Dacă nu dorești unban, nu ințeleg la ce ai mai compus " tocana" de mai sus cu acel limbaj de stână ,redactat intr-o limbă inventată de către domnia ta, generalizând și jignind .

Apropo , verificarile se fac fie cu wg, fie poze . Nu se fac verificari dupa preferinte. Dupa cum ai scris mai sus, ar trebui ca adminul ,sa intrebe player-ul care urmeaza a fi verificat ,despre ce metodă ar dori sa se folosească pentru verificare sau dacă player-ul nu dorește ,să nu i se facă. Nu suntem la târg. Să ai o zi minunată.

Edited by WINSTON
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...