Berin 0 Posted January 4, 2021 Numele dvs:Berin Numele adminului reclamat:ratay Data si ora:ieri Motiv reclamatie:are aim ,l am anunțat de 100 de ori nici macar nu mi s a răspuns că e curat ca plm... ca verifica orice...mai are si admin .+de asta mai multi ziceau ca are coduri inclusiv un admin dar probabil avea grad mail mic decât domnul ratay. Dovada (Print la consola sau demo):vreau si eu sa i faceti un wg demo ceva...zbutati l Share this post Link to post Share on other sites
2peumurdar 5 Posted January 4, 2021 Salut. "Obligatoriu va trebuie dovada, altfel reclamatia va fi respinsa. " Daca ai o problema cu un admin , faci demo (de minim 5 runde) ptr coduri sau printscreen la consola (poze) ptr limbaj , jigniri etc Scrii in consola STATUS si de acolo obtii IP si STEAM . Fara dovezi nu poti incrimina pe nimeni . 20 minutes ago, Berin said: vreau si eu sa i faceti un wg demo ceva...zbutati l A mai fost verificat si Adminul este OK . Cererea este respinsa si subiectul inchis . Share this post Link to post Share on other sites