Jump to content
Sign in to follow this  
id_dni

Reclmatie DMG

Recommended Posts

Eu ti-am dat banul parca si  dmg ti-a dat distroy... ss-urile care ti sa-au facut  iti demonstrez de ce ai luat distroy...pentru ca nesimtirea nu isi au loc pe sv acesta....Ai modificat ss-urile ceea ce e mult mai grav decat daca iti recunosteai vina. Ai incercat sa ne minti si sa ascunzi dovezile. De aia ai luat ban. 

1) nu ai cum sa iti apara la 2 poze numerotate diferit acelasi timp.

2) poza nr 3 e facuta la la ora 20:13:11. si poza 4 e tot la aceasi ora   20:13:11

3) poza 4 e verde poza 5 e verde. Fecior daca nu te princepi la editat poze nu te mai complica aiurea. stai in banca ta.

4) am verificat personal sa vad daca pluginul nu este bulit si surpriza nu are nici pe dracu. 

Multumim de participare! 

Tinand cont ca esti la prima abatere ai unban ! data viitoare cu prima ocazie daca te prind ca mai folosesti coduri zbori definitiv!

UNBAN T .C !!!!!

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

 Amice tu crezi ca io stiu  sa modific pozele ? acolo scrie ca mio facut 5 poze adminul si  mie imi apar 8 poze in de_inferno .In primul rand eu habar nam cum sa editez poze chiar nu stiu despre ce vorbesti  tu chiar crezi ca mai faceam reclamatie pentru asa ceva ? daca aveam ceva de ascuns nu mai postam aici ..nu stiu care o fost problema acolo ..uitate aici  cate poze am de la admini  de la voi de pe server si niciodata nam avut probleme cu nimeni ..ia uitate vezi si astea is tot modificate .tiai gasit si tu motiv ca modific poze si io nici in paint nu stiu sa fac nimic..parerea mea mai bine lasa-te de admin si lasai pe altii prietene

https://imgur.com/a/hofW4ih

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tu chiar  crezi ca ma mai chinuiam eu sa imi fac cont aici sa postez aiurea daca eram vinovat si jucam cu coduri ?servere sunt destule nui nici o problema .Mie personal mia placut serverul si lam  pus la favorit si doar aici ma jucam pentru ca nam avut probleme cu nimeni .Cine mia facut poze leam trimis ,leam facut testul WarGods Cheat Defender cand mi sa cerut si nu au fost probleme .Daca alea is pozele ce le am in folderul de la CS alea leam trimis tu nu ai vazut ca in nici 2 minute am trimis pozele ..hai ca nare rost so lungim ramai cu parerea ta eu cu a mea ..o zi buna!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...