Jump to content

El Dyablo

Members
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

El Dyablo last won the day on May 5

El Dyablo had the most liked content!

Community Reputation

1 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Eu cred ca aveti grave probleme de comunicare. Nu sunt nici primul si probabil nici ultimul care se declara neindreptatit. Nu am niciun fel de cod, nu am config facut, asa am instalat jocul. NU am injurat pe nimeni ci am fost jignit de 2 specimene care urlau ca am cod (tZesty69 si pepsi) . NU am refuzat wg si n-am iesit de pe server, am zis ca-l dau. Pozele nu le-am gasit, probabil ca am anti ss. Nu e vorba de mine in special ci de staff in general. Nu-mi vorbi de bun simt cat timp sunt intampinat cu arogante, pt ca unii nu sunt in stare sa faca fraguri decat pe aia afk. Se poate da TC, pe viitor o sa aleg alte servere mai prietenoase.
 2. In niciun caz n-au trecut 25 minute iar pozele nu le-am gasit. Pe viitor recomand sa va tineti basinile in cur si sa nu le mai dati drumul spre cap, altfel riscati sa ramaneti fara jucatori. Daca nu va pricepeti la cs apucati-va de mario sau solitaire.
 3. Nickul vostru: El Dyablo IP-ul: 192.168.1.4:27015 Motivul pentru care aţi primit ban: Kicked by Console: "no.ss.wg.25min (banned permanently)" Kicked :"no.ss.wg.25min (banned permanently) Adminul care te-a banat: .. Ora aproximativă:12:40 Dovezile tale : https://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=2229154
×
×
 • Create New...