Jump to content

Foca

Manager Server
 • Content Count

  14
 • Joined

Community Reputation

0 Neutral

1 Follower

About Foca

 • Birthday 06/06/2016

Recent Profile Visitors

339 profile views
 1. A fost o greseala cu un codat! unbanned T/C!
 2. Respecta modelul de cerere. Daca esti nevinovat pe ce sa iti dam unban? Conditii cerere unban: 1. Obligatoriu va trebuie dovada, altfel cererea va fi respinsa. 2. Respectarea modelului prezentat 3. Titlul cererii sa fie: [FRIENDS] Cerere unban "Nick" 4. Site-uri upload pentru: - Poze: http://postimage.org/ - Demo: http://zippyshare.com/ Model: Nickul vostru: IP-ul: STEAMID-ul: Motivul pentru care aţi primit ban: Adminul care te-a banat: Ora aproximativă: Dovezile tale (Print la consola):
 3. stai linistit, kent junior asta trebuie banat cum il vedeti pe server. L-am iertat de multe ori dar nu stie sa se potoleasca de la injurii.
 4. (2) În latura penală a procesului, dispozițiile privind medierea se aplică numai în cauzele privind infracțiuni pentru care, potrivit legii, retragerea plângerii prealabile sau împăcarea părților înlătură răspunderea penală, dacă autorul a recunoscut fapta în fața organelor judiciare sau, în cazul prevăzut la art. 69, în fața mediatorului. Propun sa respectam legislatia in vigoare.
 5. Sunt de acord cu toata comentariile de mai sus. Da dovada de respect si o buna cunoastere a jocului, cred ca ne-ar ajuta foarte mult, cine stie poate cu ajutorul lui ajungem si comunitatea nr1 in Ro sau poate chiar la nivel global.
 6. Din ce am inteles din postarile trecute, tu nu esti multumit de modul in care e administrat serverul. adminii samd, Ai ceva idei constructive sa ne ajute sa avansam ca si comunitate?
 7. Dupa lungi consultari cu consiliul de administratie am decis sa te cred si sa iti mai dau o sansa. Data viitoare sa nu ti se mai inchida cs cand ti se cere wg, daca mai intri. 🙂
 8. Eu am dat banul pt ca mi-a parut suspect ca te-ai oferit sa faci wg si am vrut sa confirm ca ai repornit sau nu cs-ul. Faza cu internetul poate fi adevarata am patit si eu sa imi dea crash la cs de asta sunt intre a crede ca e ok sau nu, 50-50
 9. Pozele sunt acelea care trebuiau. Banul ramane!
×
×
 • Create New...