Jump to content

Kyano

Detinator
 • Content Count

  58
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

1 Follower

Recent Profile Visitors

203 profile views
 1. Kyano

  ZzzZ

  Trebuie sa iti dea cineva permisie sa vorbesti . Intra in seara asta ca rezolvam
 2. Kyano

  ZzzZ

  Te asteptam pe teamspeak ts.fanmix.ro sectiunea friends .
 3. Kyano

  Fantom

  Ti-am explicat si eu si baietii ca nu e voie cu skin-uri la noi pe sv si ti-am zis frumos sa iti scoti alea si sa iti faci alt wg sa fie albatru . Tu o tineai una si buna ca cine is eu sa iti zic sa scoti alea . Ti-am zis ca nu e permis . Trebuua sa zici ca iti scoti alea si puct. Nu sa o arzi cu figuri . Ban-ul ramane paja revii cu un warogd albastru si fara skin-uri TC.
 4. S-a mai facut odata o cerere de unban tot pentru aceeasi persoana . Deci s-a mai zis ca nu poti juca pe acest server fara sa poti da wargod. Deci ban-ul ramane pana revii cu o cerere de unban si cu un wargod bun . T.C.
 5. Eu tin bine minte ca dupa ce ai primit unban si ai intrat pe sv . Nu stiu pe ce admin luai la misto . Cu fraze de genul LA CE BOALA FACI RECLAMA si alte mistouri . Daca tie ti se pare ok chestiile astea e cam nasol . Atata timp cat nu cunosti o persoana nu ai de ce sa o ataci . Si chiar m-am enervar ca eu ti-am scos ban-ul si tu intrii pe sv si incepi sa faci misto de alti admini . Prea frumos nu a fost . Si daca eram baiat rau nici nu iti scoteam ban-ul sau daca nu erai binevenit aici . Sunt atatia care joaca zii de zii aici si nu ii auzi sa faca glume si mistouri de genul .
 6. Orice player e bine venit pe sv . Doar ca trebuie sa stie sa se comporte . Daca tu taceai sau macar sa vorbesti frumos nu mai primeai nici un ban . De aia ti-am si scos ban-ul atunci pentru ca nu se da ban permanent de la o injuratura . Si tin minte ca eram si eu pe sv in seara aia . Si te-ai luat la injurat cu 2 admini . Nu mai stiu exact cauza . Si dupa ai primit ban .
 7. Pai vezi ca primu ban a fost dat pe drept . Nu trebuia permanent. Da ban trebuia . Si dupa ce ti-am scos ban-ul ai inceput iar sa iei la mistolumea cu niste cuvinte nasoale . Si ti-am zis ca a2 oara nu iti mai scot ba -ul daca jignesti .
 8. Asteptam sa vedem ce zice @Cristian
 9. Il stiu eu . Ai dat drop la wg . Dupa ce ca ma luai la misto ca tu ai steam si ca de ce te verificam noi pe tine . Cand ti-am zis sa dai pozele ai stat spec 10 minute dupa ai iesit . Drop wg - ban permanent . Ban-ul ramane . T.C.
 10. Kyano

  [FANMIX] UnBanned

  Ai primit unban ! Ne cerem scuze pentru adminul in cauza era prea dimineata pentru el . nu stie ce face la orele astea ! Rejoin . Te asteptam si pe sv de ts TS.FANMIX.RO T.C.
 11. Se vor lua masuri .multumim de atetionare. Te asteptam si pe teamspeak : ts.fanmix.ro daca mai alte reclamatii . T.C
 12. Injuriile se pedepsesc cu ban . Data viitoare sa invatatati sa aveti un limbaj decent . Chiar daca e admin sau player . Ban-ul ramane T.C.
 13. Ai primit unban ! T.C.
×
×
 • Create New...