Jump to content

Kyano

Manager Server
 • Content Count

  73
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

1 Follower

Recent Profile Visitors

409 profile views
 1. Please give us the ip to unban you from the server
 2. Faci 1000 de cereri si ban-ul oricum ramane . Nu te mai obosii te rog .
 3. Eu consider ca a facut bine domnul ratay ca ti-a dat ban . Jucatul cu cod il faci tu in alt parte unde iti e permis. Pe ts ai ban de mult timp . Pe sv cred ca nu te-a observat nimeni sa iti dea ban . Da s-a gasit cineva
 4. https://www.google.com/search?q=knr+cheat+cs+1.6&oq=k&aqs=chrome.0.69i59j69i57j35i39j69i60l5.889j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8 . Asa e ai facut un alias . Da eu iau decizii eu mi le asum . SI daca ma gandesc mai bine . Ia ramai tu cu ban-ul. Ce sa te joci tu cu toti parlitii . Du-te si joaca-te unde te primeste cu coduri. BANUL RAMANE. TC
 5. https://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=2291508 . In luna a 9 ai jucat sau au facut 2 wargod-uri care contineau cod. Si mai exact aim . DIn partea mea tu nu aice cauta aici pe server atata timp cat ai folosit asa ceva in 2021. Sunteti jalnici ca jucati cu cod . Asteptam sa vedem ce zic detinatorii . Dar din partea mea ban-ul ramane. AI jucat odata cu aim . Poti juca si de acum incolo.
 6. Parerea e ca ne vedem peste 2 zile . Sau vrei sa iti amintesc ca ai dat drop la mix acum 2 zile ? La urmatoarea abatere iti dau o saptamana daca e . Sa va invatati sa nu mai dati drop la mix si sa il jucati pana la final . BANUL RAMANE si poti intra inapoi peste o zii . TC
 7. Kyano

  Cerere admin iUSAN-

  Te asteptam pe teamspeak fanmix.ro sectiunea friends .
 8. Despre ce vorbesti . cine ti-a dat ban . si pe ce nume ti-a dat ban .
 9. S-a mai facut odata o cerere de unban tot pentru aceeasi persoana . Deci s-a mai zis ca nu poti juca pe acest server fara sa poti da wargod. Deci ban-ul ramane pana revii cu o cerere de unban si cu un wargod bun . T.C.
 10. Eu tin bine minte ca dupa ce ai primit unban si ai intrat pe sv . Nu stiu pe ce admin luai la misto . Cu fraze de genul LA CE BOALA FACI RECLAMA si alte mistouri . Daca tie ti se pare ok chestiile astea e cam nasol . Atata timp cat nu cunosti o persoana nu ai de ce sa o ataci . Si chiar m-am enervar ca eu ti-am scos ban-ul si tu intrii pe sv si incepi sa faci misto de alti admini . Prea frumos nu a fost . Si daca eram baiat rau nici nu iti scoteam ban-ul sau daca nu erai binevenit aici . Sunt atatia care joaca zii de zii aici si nu ii auzi sa faca glume si mistouri de genul .
 11. Orice player e bine venit pe sv . Doar ca trebuie sa stie sa se comporte . Daca tu taceai sau macar sa vorbesti frumos nu mai primeai nici un ban . De aia ti-am si scos ban-ul atunci pentru ca nu se da ban permanent de la o injuratura . Si tin minte ca eram si eu pe sv in seara aia . Si te-ai luat la injurat cu 2 admini . Nu mai stiu exact cauza . Si dupa ai primit ban .
 12. Pai vezi ca primu ban a fost dat pe drept . Nu trebuia permanent. Da ban trebuia . Si dupa ce ti-am scos ban-ul ai inceput iar sa iei la mistolumea cu niste cuvinte nasoale . Si ti-am zis ca a2 oara nu iti mai scot ba -ul daca jignesti .
 13. Asteptam sa vedem ce zice @Cristian
×
×
 • Create New...