Jump to content

DrACUL

Fondator
 • Content Count

  18
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

DrACUL last won the day on January 1 2021

DrACUL had the most liked content!

Community Reputation

1 Neutral

2 Followers

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Chiar astept sa vad si eu dovada ca le-am si zis
 2. pe langa poza am mai dat si alte probleme
 3. Ok , chiar asteptam cererea . 1 Poza cu numarul 4 trebuie sa fie complet verde 2 Pozele 1 si 2 tu le ai ce acelasi minut 3 cu exceptia primei poze in restul pozelor trebuia sa ai 199 hp ceea ce la tine nu este Si ca sa nu zici ca e de la plugin imediat iti arat un set de poze ---> https://imgur.com/a/8NShOHa Din punctul meu de vedere tu ai un anti-ss , dar astept si decizia celor mai mari in grad !
 4. 1: Motivul banului a fost ca eu ti-am facut poze si tu imi spui ca nu le gasesti 2: despre wg " S/N Nick IP Report Time Stamp Detection before nNn # Maidanezu` 8*.7*.1*3.2*6 Found AWP Fast-Zoom CFG - unknown status 22.06.2021 15:23:13 Yes " Din punctul meu de vedere jucai cu wall pe fata 🙂 Asteapta decizia unui Detinator , dar cred ca stiu care e aceasta
 5. Hadad ai mai avut aceste discutii si in trecut , stiu ca e pietenul tau Xeqt , dar reguliile sunt pentru toti ! Din punctul meu de vedere banul este meritat, dar reasonul nepotrivit !
 6. DrACUL

  [FANMIX] Unbanned

  Cum ti-am explicat si pe steam iti explic si aici 1: Limbaj fata de un fondator 2: Limbaj fata de o fata 3: In ultimele zile primesc mesaje ca iti permiti prea multe glume 4: Intrii pe canalele private ale oameniilor deranjand ! Continui?
 7. 1. Nu te-am vazut de 5 ori pe servere de mix/ts3 2. Cererea nue ste completata corect CONTRA !!!
×
×
 • Create New...