Jump to content

Cavani

Manager Server
 • Content Count

  40
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Cavani last won the day on August 3 2021

Cavani had the most liked content!

Community Reputation

102 Excellent

3 Followers

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Mutat in categoria corespunzatoare
 2. In cadrul subiectului de fata vom tine la curent publicul larg cu ultimele modificari care vor fi aduse forumului de-a lungul timpului. In cursul zilei de astazi au fost actualizate, dupa cum urmeaza:
 3. PROPUNERI & PLANURI DE DEZVOLTARE Apreciem si suntem deschisi la orice tip de idee, propunere sau sugestie. Asadar sunteti poftiti sa deschideti un topic nou si sa va expuneti gandurile intr-o maniera constructiva astfel incat sa fie pe intelesul tuturor. Atat userii fanmix cat si staff-ul general vor dezbate propunerea si pune in aplicare, in functie de interes, importanta si necesitatea de a dezvolta subiectul abordat, categoriile de jocuri sau altele. *Propunerile adresate proiectelor comunitare nu vor mai avea loc aici, ci direct in cadrul proiectelor!
 4. Salut, Tin sa va anunt ca am reactivat sistemul care va permite sa va schimbati username-ul, de aceasta data nu o sa mai fie nevoie de aprobare.
 5. Suntem in cautare de staff de oameni care sa administreze sv. si sa se ocupe de el , respawn.fanmix.ro cei interesati sa lase replay in acces topic
 6. Mai ai nevoie de dns la noi?
 7. VOTEAZA TS.FANMIX.RO ! https://teamspeak-servers.org/server/14452/ Dupa ce ai votat lasa replay aici
 8. Important: Orice topic trebuie să aibă numele de genul "Cerere grad - nume", altfel cerere este trecută ca "cerere invalida"; In topic au voie sa posteze doar cel care doreste gradul si membrii care detin acces pe serverul de teamspeak. Model pentru cerere grad: Numele dvs : Ce varsta ai: Descrie-te in cateva cuvinte : De ce doresti acest grad? : Cu ce ai putea sa ajuti? : UniqueID : Ce propunere ai pentru TeamSpeak3 pe care doresti sa o expui?:
 9. n cazul in care considerati ca sunteti victima unui abuz, nu ezitati sa faceti o reclamatie. Reclamatiile se fac urmand modelul de mai jos: Nume topic: [FANMIX-Reclamatie] Numele persoanei reclamate Nume reclamant: Nume reclamat: Data / ora: Motivul reclamatiei: Dovezi (ss, record audio, etc.): Alte detalii:
 10. In cazul in care considerati ca banul dvs a fost primit pe nedrept, nu ezitati sa faceti o cerere unban Cererile unban se vor face urmand modelul de mai jos: Nume topic: [FANMIX UNBAN] Numele dvs Nume: Unique ID: IP-ul tau: Data / ora: Motivul banului: Alte detalii:
 11. Pentru canale permanente va rugam sa faceti o cerere dupa modelul urmator: Nume detinator: Nume canal: Sub-canal (optional): Descriere canal (optional):
 12. REGULAMENT TEAMSPEAK Nu o sa acordam prea mult timp acestui regulament incat sa cuprindem toate actiunile, sanctiunile ulterioare si cele mai mici detalii incat sa dezvoltam 5 pagini pe care n-o sa le citeasca nimeni, ci doar o sa va prezentam cateva randuri cu cele mai frecvente reguli pe care le incalcati. Dupa cum urmeaza: Limbajul obscen, injuriile si amenintarile de orice fel se pedepsesc cu kick sau ban; Excesul functiei de Poke se pedepseste cu kick sau ban; Reclama catre alte site-uri, cat si postarea de link-uri dubioase se pedepseste cu ban permanent; Pornografia prin poze sau filmulete este de asemenea strict interzisa si se sanctioneaza cu ban temporar sau permanent; Schimbarea frecventa a canalelor fara un motiv bine definit se pedepseste cu kick sau ban; Ascultarea de muzica in alte canale decat cele special concepute pentru asemenea activitate se pedepseste cu kick sau ban. Sanctiunile de tip kick sau ban vor fi stabilite in functie de gravitatea faptei si a caracterului repetitiv a celui care a comis-o. Prin urmare vor varia de la caz la caz!te respinsa din start!
×
×
 • Create New...