Jump to content

Tibex

Members
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Tibex last won the day on September 29 2021

Tibex had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutral

Recent Profile Visitors

244 profile views
 1. Îmi asum cuvintele pe care le spun. De când e mai grav că scriu eu două cuvinte negative asuprea cuiva decât cineva care folosește hack? GAG-ul pentru ce e? Unii au cap ca să nu le plouă-n gât.
 2. Nickul vostru: t1bex IP-ul: - STEAMID-ul: - Motivul pentru care aţi primit ban: nu scrie Adminul care te-a banat: nu știu că nu scrie, dar cred că vreun idiot Ora aproximativă: 12:35 Dovezile tale (Print la consola): https://postimg.cc/SntKhM12 Ăla care mi-a dat ban, îl rog să citească regulamentul ăla de care-l doare-n pulpă. Să fi serioși, staff-ul e incompetent și mai stă și spec pentru ore inducânddu-ne în eroare că există admini on pe server.
 3. @v1ol, pe scurt, tu ai vrea să-ți fie cântate ode că nu faci treabă? Serios? Vrei respect nerespectând persoanele și nici măcar regulamentul? Serios? Auzi la el, se apucă să dea sfaturi de viața unul care nici respect de sine nu are. :)) Cam ironic, nu? Doar pentru că spun că sunteți incompetenți, asta nu înseamnă că nu am dreptate. Eu pot demonstra și analiza oricând orice afirmație aduc. Tu poți? Țara asta merge prost că ai gândirea asta de superior, chiar dacă ai o ”funcție” într-un joc de duzină. Pune-te în postura unui player obișnuit și apoi comentează. Eu mereu mă pun în postura celor pe care-i critic și asta îmi dă tărie.
 4. În primul rând, ultima dată când am jucat și a fost un moment asemănător, s-a întâmplat acum 7-8 luni, iar în al doilea rând, verifică screensots-urile. Tu dacă ai fi urmărit playerul respectiv timp de o rundă, i-ai fi dat ban instant. Nu ai făcut asta, a trebuit să rescriu pe chat ca să atrag atenția după alte 3 runde. Cât despre limbaj, spune-mi mie ce aroganțe am notat eu acolo pe chat încât să-mi dai ban încălcând regulamentul ăla scris de fondator? Am înțeles, respect pentru playerii ordinari nu ai, dar nu ai nici pentru fondator, nici măcar pentru tine însuți. Apropo, n-ar fi rău să faci diferența dintre verb și pronume. 😉
 5. Nickul vostru: Tibex IP-ul: 79.115.35.87 STEAMID-ul: STEAM_0:0:191730585 Motivul pentru care aţi primit ban: fa.la.ma.ta.acasa Adminul care te-a banat: <3 River Plate ;x sau poate altul.. Ora aproximativă: 12:00 Dovezile tale (Print la consola):https://postimg.cc/gallery/k5Yhj9q Aștept răspunsul adminului/adminilor!
 6. Știe despre ce e vorba. Făcusem chat aici. :)) Eu eram agresiv în vorbire și l-am făcut ”terminat” că mi-a dat gag că am scris pe chat litera ”B” imediat după ce am murit. Apoi mi-a dat ban 120 de minute. Aici nu contest.
 7. Absolut. Am idei pentru practica acestui joc în 2021, la aproape 10 ani de la apariția versiunii Global Offensive. Încep cu principalul motiv pentru care am primit gag, și anume că dau info (fac monitor după mintea unora). Ce înseamnă Counter-Strike și de ce se joacă în echipă? Pentru că e joc de echipă și, în principiu, membrii echipei, teoretic, ar fi obligați să dea info pentru a ajuta la câștigarea rundei. Serverul nu e unul de competitive și informațiile date care nu sunt pe baza unui membru din propria echipă, nu sunt acceptate. Hai să folosesc un exemplu: Dacă eu mor într-un loc, datoria mea e să anunț locul în care am murit și ce anume am văzut înainte să mor. Dacă eu sunt mort și mă uit în continuare pe un membru din echipa mea și acesta moare, dacă nu scrie el pe chat, scriu eu locul în care a murit. Deci, gag pentru info nu ar trebui să se dea. Ca excepție ar fi în momentul în care poate e 1v1 și cineva scrie pe chat locul în care se află adversarul sau să scrie că ”vezi că vine pe acolo în momentul x”. Atunci da, ăla poate fi numit monitor și trebuie pedepsit cu gag. Doi la mână, ar fi ca atunci când sunt mai mult de 10 playeri (5v5) să fie băgată hartă mare. Dacă sunt mulți afk, aceștia să fie mutați la spec. Dacă ar fi după mine, le-aș da kick. Dacă cineva anunța un codat d-ăla cu cheat agresiv, acesta trebuie banat instant, fără să i se mai facă demo pe 10 runde. Nu știu cum se face aici pe server, dar pe altele așa se procedează. Ce admin nu se ocupă de bună-starea server-ului, să fie eliminat din staff.
 8. În urmă cu trei zile am scris o reclamație pentru adminul mai sus menționat și azi am văzut că acel topic a dispărut fără să fi văzut vreun răspuns. Tocmai de aceea am îndrăznit să refac acea reclamație. Mă bucur că am găsit screenshot-ul din dovadă.
 9. Numele dvs: Tibex Numele adminului reclamat: RATAY Data si ora: 04.02.2021 Motiv reclamatie: gag fără motiv Dovada (Print la consola sau demo): Imgur: The magic of the Internet Nu am văzut răspunsul pentru că ați șters topic-ul, așa că am creeat unul nou.
 10. Numele dvs: Tibex Numele adminului reclamat: v1ol Data si ora: 2021 Motiv reclamatie: gag fără motiv Dovada (Print la consola sau demo): Nu mai văd topicurile deschise, nu am văzut dacă s-a răspuns sau nu, așa că fac unul nou.
×
×
 • Create New...