Jump to content

2peumurdar

Manager Server
 • Content Count

  30
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

2peumurdar last won the day on January 25 2021

2peumurdar had the most liked content!

Community Reputation

5 Neutral

3 Followers

About 2peumurdar

 • Birthday 02/15/1974

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tu nu ai respectat modelul de completare a cererii ptr Unban . Nu avem informatii despre IP , SteamID . Da click pe "Edit" si completeaza-ti cererea cu datele cerute .
 2. OK. intra de pe Steam . Ti-am scos Banul.
 3. Pan`la urma , de ce " /me sv_anturaj 1 " ? Care-i contextul in urma caruia s-a folosit add la /me , te-a deranjat vreun admin sau ... ? Comanda de /me stim ptr ce este ( Inactiv isi i-a mereu gag ptr abuz de /me , uneori isi da singur gag ) dar "sv_anturaj 1" care-i faza ca nu-nteleg . Mie mi se pare ( la prima vedere ) ca este o provocare sau poate ai vrut sa arati cuiva ca se baga-n seama . Cat despre limbaj neadecvat ... eu cred ca esti constient ca nu este tolerat pe niciun TS sau sv de CS .
 4. Mai ficior ! Baga-ti mintile-n cap , altfel pici BAC-ul la "maturitate" . asa ca "mucles sacanaua ... gasca-i "still" pe oua " , in traducere uneori e bine sa taci si sa asculti . Nu te baga-n seama decat atunci cand este necesar s-ai sa vezi ce bine e .
 5. Salut. "Obligatoriu va trebuie dovada, altfel reclamatia va fi respinsa. " Daca ai o problema cu un admin , faci demo (de minim 5 runde) ptr coduri sau printscreen la consola (poze) ptr limbaj , jigniri etc Scrii in consola STATUS si de acolo obtii IP si STEAM . Fara dovezi nu poti incrimina pe nimeni . A mai fost verificat si Adminul este OK . Cererea este respinsa si subiectul inchis .
 6. Crysty Exista un model de cerere ptr Unban : Daca ti s-a facut poze , tu trebuie sa ai in folderul de cstrike 5 poze , din care 1 verde . Fara cele 5 poze , noi nu putem scoate ban . Conditii cerere unban: 1. Obligatoriu va trebuie dovada, altfel cererea va fi respinsa. 2. Respectarea modelului prezentat 3. Titlul cererii sa fie: [FRIENDS] Cerere unban "Nick" 4. Site-uri upload pentru: - Poze: http://postimage.org/ - Demo: http://zippyshare.com/ Model: Nickul vostru: IP-ul (www.arataip.ro): STEAMID-ul: Motivul pentru care aţi primit ban: Adminul care te-a banat: Ora aproximativă: Dovezile tale (Print la consola):
×
×
 • Create New...