Jump to content

2peumurdar

Manager Server
 • Content Count

  30
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

2peumurdar last won the day on January 25

2peumurdar had the most liked content!

Community Reputation

5 Neutral

3 Followers

About 2peumurdar

 • Birthday 02/15/1974

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tu nu ai respectat modelul de completare a cererii ptr Unban . Nu avem informatii despre IP , SteamID . Da click pe "Edit" si completeaza-ti cererea cu datele cerute .
 2. Subforumul in care tu ai facut cererea de unban nu are legatura cu cererea ta. Acest subforum este destinat ptr Teamspeak . Din cererea ta reiese ca tu ai primit ban pe svr de CS . Care CS Ce nick ai folosit pe server de cs ? Te rog sa postezi la subforumul serverului unde ai luat BAN .
 3. OK. intra de pe Steam . Ti-am scos Banul.
 4. Pan`la urma , de ce " /me sv_anturaj 1 " ? Care-i contextul in urma caruia s-a folosit add la /me , te-a deranjat vreun admin sau ... ? Comanda de /me stim ptr ce este ( Inactiv isi i-a mereu gag ptr abuz de /me , uneori isi da singur gag ) dar "sv_anturaj 1" care-i faza ca nu-nteleg . Mie mi se pare ( la prima vedere ) ca este o provocare sau poate ai vrut sa arati cuiva ca se baga-n seama . Cat despre limbaj neadecvat ... eu cred ca esti constient ca nu este tolerat pe niciun TS sau sv de CS .
 5. Mai ficior ! Baga-ti mintile-n cap , altfel pici BAC-ul la "maturitate" . asa ca "mucles sacanaua ... gasca-i "still" pe oua " , in traducere uneori e bine sa taci si sa asculti . Nu te baga-n seama decat atunci cand este necesar s-ai sa vezi ce bine e .
 6. Salut. "Obligatoriu va trebuie dovada, altfel reclamatia va fi respinsa. " Daca ai o problema cu un admin , faci demo (de minim 5 runde) ptr coduri sau printscreen la consola (poze) ptr limbaj , jigniri etc Scrii in consola STATUS si de acolo obtii IP si STEAM . Fara dovezi nu poti incrimina pe nimeni . A mai fost verificat si Adminul este OK . Cererea este respinsa si subiectul inchis .
×
×
 • Create New...