Jump to content

2peumurdar

Manager Server
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

2peumurdar last won the day on December 18 2020

2peumurdar had the most liked content!

Community Reputation

4 Neutral

1 Follower

About 2peumurdar

 • Birthday 02/15/1974

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. 2peumurdar

  Ratay

  Salut. "Obligatoriu va trebuie dovada, altfel reclamatia va fi respinsa. " Daca ai o problema cu un admin , faci demo (de minim 5 runde) ptr coduri sau printscreen la consola (poze) ptr limbaj , jigniri etc Scrii in consola STATUS si de acolo obtii IP si STEAM . Fara dovezi nu poti incrimina pe nimeni . A mai fost verificat si Adminul este OK . Cererea este respinsa si subiectul inchis .
 2. Defapt tu unde ai luat ban ? Eu nu-nteleg nimic din postarea ta .
 3. Crysty Exista un model de cerere ptr Unban : Daca ti s-a facut poze , tu trebuie sa ai in folderul de cstrike 5 poze , din care 1 verde . Fara cele 5 poze , noi nu putem scoate ban . Conditii cerere unban: 1. Obligatoriu va trebuie dovada, altfel cererea va fi respinsa. 2. Respectarea modelului prezentat 3. Titlul cererii sa fie: [FRIENDS] Cerere unban "Nick" 4. Site-uri upload pentru: - Poze: http://postimage.org/ - Demo: http://zippyshare.com/ Model: Nickul vostru: IP-ul (www.arataip.ro): STEAMID-ul: Motivul pentru care aţi primit ban: Adminul care te-a banat: Ora aproximativă: Dovezile tale (Print la consola):
 4. The screenshots is OK . You are Unbaned , only IP . If you have SteamID post here for unban .
 5. Daca ai steam pune Steamul ex: STEAM_1:0:835500956
 6. Primul lucru care trebuie sa-l faci este sa te uiti IN CARE FORUM postezi . Acum tu ai postat intr-un forum gresit . Intra aici si faci cerere de unban (vezi ca ai si un model de cerere) https://fanmix.ro/index.php?/forum/36-cereri-unban/ Altfel cererea ta nu va fi luata in seama .
 7. Este un model de cerere ptr unban Nickul vostru: IP-ul (www.arataip.ro): STEAMID-ul: Motivul pentru care aţi primit ban: Adminul care te-a banat: Ora aproximativă: Dovezile tale (Print la consola):
 8. Cum a luat poate si primi. ----------------------------------------------------------------------- El oricum este constient ca va fi controlat de catre colegi. Eu sunt de acord cu Justi si i-as fi dat si eu unban . Chiar si-asa ... in viata ai o a2a sansa , noi i-o oferim. Acum depinde de el , cu riscul de a ne atrage antipatia dar ... eu imi asum raspunderea , ca si Justi , dealtfel.
×
×
 • Create New...