Jump to content

DmG

Detinator
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ca sa se rezolve ceea ce te deranjeaza pe tine sau alte persoane trebuie sa spui detaliat despre ce anume este vorba, tinand doar pentru tine nu se rezolva.
 2. Acceptat. Spor la joaca. TC.
 3. DmG

  This is it

  In urma discutiei avute cu tine se pare ca nu vrei sa joci fara acele alias-uri. Ne pare rau dar nu putem accepta jucatori/admini ca joaca cu alias-urii. TC.
 4. ADMIN 亗 DmG 亗: unban STEAM_0:1:216515475 ADMIN 亗 DmG 亗: unban 82.78.173.141 Ai primit unban . TC.
 5. DmG

  admin

  Cerere respinsa. Asteptam activitate din partea ta si in functie de comportament vedem daca poti face parte din staff. TC.
 6. DmG

  This is it

  De aceste alias-urii este vorba? <18:40:47> "cReTuu": alias "+bb" "+duck;wait;-duck;wait;+duck" alias "-bb" "-duck" bind "alt" "+bb" alias "+silentdefuse" "+use;wait;-use;wait;+use;wait;-use;wait;+use;wait;-use;wait;+use; alias "-silentdefuse" "-use"; bind "e" "+silentdefuse"; alias w "wait" alias w3 "w; w; w" alias "w5" "w3; wait; wait" alias "w10" "w5;w5" alias "w20" "w10; w10" alias silentrun "+duck; w; -duck; w; +duck; w20; w5; w3; -duck" bind "alt" "silentrun" El singurel le-a pus pe ts, si daca le numarati tot nu sunt toate alias-urile care i-au aparut in wg.
 7. Nu are nici un cod ratay, kyano zicea in gluma ca are cod. Pe ratay il stiu de pe mix-uri cum joaca si este curat. TC.
×
×
 • Create New...