Jump to content

DmG

Detinator
 • Content Count

  26
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

DmG last won the day on February 9 2021

DmG had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutral

2 Followers

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. DmG

  LAMURIRE !!

  Cand gasiti in wg asa ceva asta nu inseamna ca sunt codurii, astea sunt erori, erori de wd, erori de ceea ce instalezi in pc/laptop. In cazul in care nu stii ce sunt poti da copy/paste si intri pe google sau pe youtube si verifici ce sunt.
 2. Nu are nici o treaba parola la pc cu testul wg, in concluzie nu ai vrut sa-l dai . Odata ce nu dai test wg este scris in regulament ca primesti ban permanent. Banul ramane. T/C.
 3. Banul ramane. Te asteptam cu o noua cerere unban care sa contina un test wg albastru . T/C.
 4. Wg tau este rosu, motivul pentru care este rosul ti-am pus mai sus. Banul ramane. T/C.
 5. Respins, nu acceptam demisii in periada de pandemie :))
 6. 1. Nu ai respectat modelul cereri (risti sa ti se inchida cererea). 2. Daca ai fi facut cererea de unban dupa model am fi stiut si noi despre cine este vorba, asa ca te rog sa editezi cererea si sa o faci dupa model. 3. Daca ai injurat un Fondator este decizia lui pe cat timp primesti ban.
 7. DmG

  unban fury

  Motivul banului este asta : https://ibb.co/cDfvbDn
 8. DmG

  [FANMIX] Banned

  Cat timp ai ban WG nu poti juca pe comunitatea noastra. Rezolva problema banului, faci o noua cerere unban si postezi dovada, un test WG. Pana la rezolvarea problemei acest topic este inchis. T/C.
 9. Din cate observ ai 2 incidente pana in momentul de fata, ti-am oferit o ultima sansa. TC.
 10. Nu stiu ce minte ai sa faci cerere si sa postezi pozele alea. Mergi pe alta comunitate unde te accepta sa joci cu , codurii. Cerere respinsa. TC.
 11. Am discutat cu noni, nu vei primi unban. TC.
 12. Daca ti-a dat ban permanent cred ca ti-a dat cu un motiv,nu il stiu pe noni sa dea ban aiurea, in orice caz o sa-l intreb motivul banului si daca ti-l scoate.
 13. Te rog sa respecti modelul cereri de unban pentru a-ti fi luata in considerare cererea altfel suntem nevoiti sa inchidem cererea.
 14. Deciziile apartin Detinatorilor indiferent ce zic admini,noi analizam situatia si luam decizia finala. Referitor la aceasta reclamatie , adminul reclamat o sa fie sanctionat verbal. TC.
 15. Baieti aici este o reclamatie nu joaca voastra de cuvinte, raspundeti la reclamatie strict pe subiect .
×
×
 • Create New...