Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Yesterday
 2. Last week
 3. GaRFieLd ;x

  Schimb!!

  Nume: Varsta: Ce doresti sa schimbi: Ex: Masini, PC-uri etc. Fara filme pornografice. #Atentie la detalii.
 4. Nume real: Nick Cs 1.6: Perioada de inactivitate: Grad pe forum: Grad pe server:
 5. Pana vine adminul cu dovada , ai primit UNBAN !! Spor la joaca !!
 6. Adminul are 24h sa pună dovada banului și pune și tu banul din consola exact cum e
 7. Nu trebuie el sa vina cu dovada pentru care a primit ban, ci adminul care i-a dat ban. Tu trebuie sa ne spui cine ti-a dat ban, ca motivul l-as intelege doar daca ti-a cerut wargods adminul respectiv si ti-a gasit codul :Alternative in wargods.
 8. Nick jucator: IP: Steam: Data si ora: Motiv: Dovada:
 9. Banuiesc ca nu ai luat de geaba ban si la dovezi trebuie sa pui ceva concludent nu poza ca esti banat !!!!
 10. BAN WG ---- >>> BAN PERMANENT ! Spor la joaca , unde vrei... aici NU !! TC !!!
 11. Auzi aici daca eu pot sa dovedesc ca nu am cod!! Si un admin ca si frodo imi da ban aiuria nu ma lasa sa vorbesc sa ii arata sa ii dovedesc ca nu ma nimic !1 Ce ai vrea sa fac daca am ban pe WG ?? pe fiecare comunitate cand ma joc si imi cere wg le dau dovada ca am ban si stau la verificare oricand!!
 12. Nu cred ca are rost cererea, ca dacă ai ban pe WG ai ban permanent pe aceasta comunitate, asa știu eu, acum vedem ce spun și restul
 13. Nick:eimpower# sTaR DeMoNN Steam ID (numeric):STEAM_0:0:242658144 IP:86.123.132.141 Server: (MIX,MIX2,MIX3,MIX4,MIX5): Nu mi-a data ban pe server, ca mi-a data pe ts! din motivul ca mi-a cerut WG si i-am spus ca am ban pe WG. Nicu nu am paucat sa mai zic nimica, sa ii dovedesc ca am ban pe WG si el mi-a si dat ban pe ts! Dovada ss/demo (link de download): Trebuai sa dea demo on pe mine in timp-ul mixului. imgur.com/JCfYOPh imgur.com/a/kVMSkCo Nick ADMIN: FroDo
 14. San

  Cerere Admin

  - Nick-name: SAN - Varsta: 23 - Steam ID: STEAM_0:0:571366149 - Link profil ABURI: https://steamcommunity.com/profiles/76561199102998026/ - Intervalul de ore in care pot fi activ ?: Aproximativ tot parcursul zilei - Link GAMETRAKER cu ore jucate minim pe 1 server din cadrul proiectului? : Nu joc de mult timp, am reinceput pe acest server tinand cont de faptul ca am fost admin aici in trecut... 😄 - Am luat cunostinta regulamentul?: Da
 15. Ca sa se rezolve ceea ce te deranjeaza pe tine sau alte persoane trebuie sa spui detaliat despre ce anume este vorba, tinand doar pentru tine nu se rezolva.
 16. Aici se discuta tot din staff-ul Adminilor! Va rog eu frumos, gata cu arfele sau nu stiu eu ce. Sunt mai multe lucruri de spus. dar ma abtin.
 17. GaRFieLd ;x

  Cumpar!

  Atentie! Se cumpara lucruri serioase. Masini, laptop-uri, PC-uri etc. Nume: Varsta: Contact: Modelul Masinii: Modelul Telefonului / Tabletei. etc.: #Nu se accepta tepele. Veti fi sanctionati cu ban permanent pe forum.
 18. Nume: Ce produs vrei sa vinzi? Date de contact: Steam sau email / PM pe Forum. Varsta: Poza cu produsu' de vanzare: *Nu se accepta tepele sau datele false. Informatiile fara dovezi sunt sanctionate cu ban permanent pe forum.
 19. Nume Real: Adelin Nick Cs 1.6: GaRfieLd ;x Varsta: 26 Oras: Dr Tr Severin Ocupatia: Politist. Hobby-uri: Fotbalul si pescuitul. Poza cu tine (optional): Poza este deja pe forum.
 20. Nume Real: Nick Cs 1.6: Varsta: Oras: Ocupatia: Hobby-uri: Poza cu tine (optional):
 21. Nickname:EC'manu IP:8*.1*1.*9.1*2 steamid:nu am cs cumparat de pe steam motiv:alternative ora: 5:00 dovezi:https://postimg.cc/0bRdKZP2
 22. Earlier
 23. Acceptat. Spor la joaca. TC.
 24. Adminul va primi WARN si va trebui sa dea explicatii STAFF-ului FANMIX Romania ! P.S : Ai primit UNBAN ! TC !!
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...